TÄMÄ OHJE ON ZOOM KÄYTÖN TESTAUS TIETOKONEEN SELAIMELLA (CHROME TOIMII PARHAITEN).

Mobiililaitteissa lataa sovellus ja opettele käyttö testikokoukselle.

Jos et ole käyttänyt Zoomia aiemmin, testaa käyttöä osoitteessa https://zoom.us/test (linkki uuteen välilehteen).
TUTUSTU TÄHÄN OHJEESEEN ENNEN KLIKKAAMISTA.

ZOOM SOVELLUKSEN KÄYTTÖ: Kokoukseen pääset klikkaamalla saamastasi osallistumislinkistä (JOIN). Linkistä avautuu selainikkuna, jonka jälkeen pääset avaamaan kokouksen sen avulla klikkaamalla Open Zoom. Jos et ole ladannut sovellusta etukäteen, tarjoaa selain sovelluksen lataamista (ja kysyy sallitaanko zoom.us avaaminen, riippuen käytätkö selainta tai sovellusta peru tai salli sovelluksen avaaminen).

SELAIMELLA KÄYTTÖ: Jos osallistut selaimella, avaa linkki Google Chrome -selaimella. Tulet sivulle, jossa ehdotetaan Zoomin sovelluksen latausta, mutta pääset osallistumaan selaimella klikkaamalla ikkunan alalaidassa olevaa Join from your browser -linkkiä. Kirjoita koko nimesi osallistujanimeksi kokoukseen ja klikkaamalla Join hyväksyt myös käyttöehdot. Mikäli olet kirjautunut Zoom-käyttäjä, nimeä ei tarvitse erikseen määrittää.

Päästyäsi kokoukseen sisään, klikkaa vielä (jos valinta avautuu?) alakulmasta Join audio ja avautuvasta ikkunasta Join with computer audio. Saat säädettyä ääntäsi ja videokuvaasi vasemman alalaidan painikkeista. Sitten saat ne tarvittaessa päälle vasemman alalaidan Mute/Unmute– ja Start/Stop video -painikkeista.

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen. Käyttäjistä ei kerätä henkilökohtaista tai tunnistettavaa tietoa. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeet.

Lue Lisää

Jaa tämä

Jaa ystävillesi