Helsingin itsenäinen evankelisluterilainen seurakunta

Tervetuloa mukaan

Seurakuntamme on evankelisluterilainen vaihtoehto pääkaupunkiseudun kristityille, jotka tunnustavat Raamatun auktoriteetin ja haluavat itsenäisen seurakuntayhteyden. Yhteisön kotikunta on Helsinki ja toiminta-alueena on pääkaupunkiseutu, erityisesti Helsinki ja Järvenpää, joissa järjestetään säännöllisiä jumalanpalveluksia. Muita toimintamuotoja ovat raamattuillat ja seurat kodeissa, nuorten aikuisten illanvietot, netissä zoomin välityksellä pidettävät raamattuillat sekä kausittaiset juhlat. Seurakuntaliiton leiritoiminta on suunniteltu erityisesti lapset ja nuoret huomioon ottaen. Tervetuloa tilaisuuksiimme, jotka ovat avoimia kaikille!

”Meillä on lunastus hänen verensä kautta, syntien anteeksiantamus, Hänen armonsa rikkauden mukaan.”

Helsingin seurakunnan tunnuslause on otsikon Efesolaiskirjeen 1. luvun jae 7. Tähän lauseeseen kiteytyy uskomme perusta. Tunnustamme Raamatun auktoriteetin, johon ankkuroimme julistuksemme, toimintamme sekä pitäydymme opissamme ja teologisissa perusteluissamme.

Tue seurakuntaasi säännöllisesti

QR-koodi Mobiililaitteellesi. Skannaa kamerallasi tai klikkaa kuvalinkkiä. Kätevä tapa lahjoittaa ja tukea MobilePay maksulla seurakuntaasi

Tutustu pastoriin

Nimeni on Daniel Salo ja asun Vihdin Nummelassa vaimoni Sinivuokon sekä neljän lapseni Eelin, Aatun, Ainon ja Väinön kanssa. Olen kotoisin Järvenpäästä, jossa sain viettää ihanan lapsuuden suuressa perheessä, josta olen Jumalalle syvästi kiitollinen.

Lue lisää

Lahjoita toimintaamme

Tue toimintaamme, toimimme täysin vapaaehtoisten lahjoitusten varassa.

Maksa helposti rahankeräyksen tilisiirtona:
IBAN: FI72 5730 0821 0591 40 BIC: OKOYFIHH
Saaja: Seurakuntaliitto. Käytä Helsingin seurakunnan viitetietoa: 1009 tai
MobilePay numeroa: 34003

Lue lisää

Osallistu verkkokerhoon

Osallistuminen ei ole nyt paikasta tai matkasta kiinni. Voit osallistua Zoom tai Meet verkkotapahtumiin ja nettikerhoihin tietokoneella tai vaikka älypuhelimella. Seuraa kalenterista tapahtumia ja osallistumisohjeita. Jos tarvitset ohjeita tai apua niin seurakuntien apua löytyy kysymällä. Zoom...

Lue lisää

Helsingin seurakunnan kalenteri
selaa listaa, 4 – viikkoa ikkunassa

- - ei tapahtumia Google kalenterissa tai Seurakunta ei päivitä tietoja! - -kts. Seurakunta-lehdestä? Kalenterissa max 3 kk tapahtumat.

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen. Käyttäjistä ei kerätä henkilökohtaista tai tunnistettavaa tietoa. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeet.

Lue Lisää