Ajankohtaista ja tiedotteita

Iltahartaus ti 30.5.2023 klo 18.50 Yle Radio 1 ja areena podcast

Pastori Daniel Salo, Suomen evankelisluterilainen seurakuntaliitto, Helsinki Lähetys alkaa ti 30.5. klo 18.50 Ohjelma on tulossa kuunneltavaksi ti 30.5. klo 18.50,Yle areenan podcasteihin. Daniel Salo on kävelyllä kevätillan raikkaudessa ja pohtii Jumalan kaipaavaa rakkautta ihmisiä kohtaan.
Hartaudessa lauletaan virsi 548 "Tule kanssani, Herra Jeesus". Virren esittävät Psallamus-kuoro, johtajanaan Ilmo Riihimäki, Juhani Haapasalo, urut

Lue Lisää

Seurakuntaliitto 100 vuotta

Vuonna 2023 ja 2024 juhlitaan Seurakuntaliitossa 100-vuotista taivalta. Tähän juhlintaan liittyen julkaistaan nettisivuilla aiheeseen liittyviä kirjoituksia ja opetuksia. Kirjoitukset löytää kategoriasta ”Seurakuntaliitto 100” ja tästä blogista.

Lue Lisää

Sanan nälkä

Tiedotusvälineitä seuraamalla voi helposti havaita, kuinka vanha, ajastaan jo jälkeenjääneeksi luultu käsite vapaus on kokenut uuden tulemisen.

Lue Lisää

Daniel Salo pastoriksi

Daniel Salo vihittiin Helsingin Koinonia-keskuksessa, 28.8.2022, Helsingin ja Marttilan itsenäisten evankelisluterilaisten seurakuntiemme paimeneksi apostolisen perinteen mukaisesti kättenpäällepanemisella.

Lue Lisää

Koronatiedote

Seurakuntaliitto ja sen seurakunnat noudattavat valtiovallan koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi antamia rajoituksia ja suosituksia.

Lue Lisää

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen. Käyttäjistä ei kerätä henkilökohtaista tai tunnistettavaa tietoa. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeet.

Lue Lisää
Share This