Marttilan itsenäinen evankelisluterilainen seurakunta

Tervetuloa mukaan!

Seurakuntamme on evankelisluterilainen vaihtoehto Marttilan alueen kristityille, jotka tunnustavat Raamatun auktoriteetin ja haluavat itsenäisen seurakuntayhteyden. Yhteisön kotikunta on Marttila ja toiminta-alueena ovat Marttila ja Loimaa, joissa järjestetään säännöllisiä jumalanpalveluksia.
Muita toimintamuotoja ovat kotiseurat sekä kausittaiset juhlat (joulu ja pääsiäinen). Seurakuntaliiton leiritoiminta on suunniteltu erityisesti lapset ja nuoret huomioon ottaen. Tervetuloa tilaisuuksiimme, jotka ovat avoimia kaikille!

raamattu symboli

Tapahtumat

- - ei tapahtumia Google kalenterissa tai Seurakunta ei päivitä tietoja! - -kts. Seurakunta-lehdestä? Kalenterissa max 3 kk tapahtumat.

Yhteystiedot, Marttila, Ulpu Mäkelä 050 545 8168 

Lahjoita toimintaamme säännöllisesti sillä toimimme
täysin vapaaehtoisten lahjoitusten varassa.

Maksa helposti rahankeräyksen tilisiirtona:
IBAN: FI72 5730 0821 0591 40 BIC: OKOYFIHH
Saaja: Seurakuntaliitto, Käytä Marttilan seurakunnan viitetietoa: 1038

Keräysluvan numero: RA/2020/1093 Kerätyt varat käytetään Suomen evankelisluterilaisen seurakuntaliiton, yhdyskuntajärjestyksen mukaisesta toiminnasta aiheutuvien kulujen kattamiseen, työntekijöiden palkka-, opetus- ja julistustyökuluihin.

Kiitos lahjastasi!
Kirjamyyntimaksut tilille: FI34 5228 0320 0117 16 tai MobilePay 72600 numerolla. Saaja: Seurakuntaliitto tai seurakunnan tilille voit maksaa kirja, addressi ja leirimaksuja, merkitse aihe tilisiirron viestiin.
IBAN: FI04 5257 0350 0429 08, BIC: OKOYFIHH.

Tutustu pastoriin

Nimeni on Daniel Salo ja asun Vihdin Nummelassa vaimoni Sinivuokon sekä neljän lapseni Eelin, Aatun, Ainon ja Väinön kanssa. Olen kotoisin Järvenpäästä, jossa sain viettää ihanan lapsuuden suuressa perheessä, josta olen Jumalalle syvästi kiitollinen.

Lue lisää

Osallistu verkkokerhoon

Osallistuminen ei ole nyt paikasta tai matkasta kiinni. Voit osallistua Zoom tai Meet verkkotapahtumiin ja nettikerhoihin tietokoneella tai vaikka älypuhelimella. Seuraa kalenterista tapahtumia ja osallistumisohjeita. Jos tarvitset ohjeita tai apua niin...

Lue lisää

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen. Käyttäjistä ei kerätä henkilökohtaista tai tunnistettavaa tietoa. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeet.

Lue Lisää