Seurakuntaliiton seurakunnat

Seurakuntiemme ja Seurakuntaliiton koko olemassaolon perustana on Jumalan armahtava rakkaus Jeesuksessa Kristuksessa. Siitä elämme ja sitä tahdomme myös toisille kuuluttaa

Kristillisenä seurakuntayhteisönä, osana Kristuksen seurakuntaa välitämme Raamatun omaa sanomaa, lakia ja evankeliumia. Kymmenen käskyn lain ymmärrämme annetuksi erityisesti palvelemaan evankeliumia; synnyttämään ja ylläpitämään synnintuntoa ja siten johdattamaan Kristuksen armon luo. Koko maailman syntien sovitus Jeesuksen veren kautta ja hänen voitollinen ylösnousemuksensa on opetuksemme keskeinen sanoma. Tämän viestin haluamme kaikille välittää, jotta jokainen kuulija saisi uskoa ja omistaa iankaikkisen elämän taivaassa.

kirkolliset symbolit

Seurakunta

Jumalanpalveluksessa Jumala kokoaa luokseen seurakunnan, kasteessa synnyttämänsä lapset. Siinä Jumala hoitaa seurakuntaansa sanansa ja asettamansa Pyhän Ehtoollisen kautta.
Seurakunnassa ei ole niinkään kyse siitä mitä me teemme, vaan mitä Jumala on tehnyt puolestamme ja kuinka Hän lahjoittaa armonsa meille.

Lue lisää

Vetelin itsenäinen evankelisluterilainen seurakunta

Seurakuntaliiton jäsenseurakunta on evankelisluterilainen vaihtoehto kristityille, jotka tunnustavat Raamatun auktoriteetin ja haluavat seurakuntayhteyden, joka on itsenäinen. Seurakunnalla on säännöllisesti jumalanpalveluksia ja kokous- sekä kerhotoimintaa.
Seurakunnalla on kokoustoimintaa myös Kokkolassa ja Ilmajoella.
Tilaisuudet Vetelin seurakuntamajalla Torpantie 237, ellei tapahtumakalenterissa ole ilmoitettu muuta.

Lue lisää

Tampereen itsenäinen evankelisluterilainen seurakunta

Olemme Seurakuntaliiton jäsenseurakunta ja evankelisluterilainen vaihtoehto kristityille, jotka tunnustavat Raamatun auktoriteetin ja haluavat seurakuntayhteyden, joka on itsenäinen. Seurakunnan nimi muutettu 9.1.2018 alkaen. Toiminta-alue on Tampere ja Nokia, joissa järjestetään säännöllisiä jumalanpalveluksia. Muita toimintamuotoja ovat nuorten- ja lastenkerhot sekä kotikokoukset. Tervetuloa mukaan toimintaamme.

Lue lisää

Marttilan itsenäinen evankelisluterilainen seurakunta

Seurakuntamme on evankelisluterilainen vaihtoehto Marttilan alueen kristityille, jotka tunnustavat Raamatun auktoriteetin ja haluavat vapaan, itsenäisen seurakuntayhteyden. Yhteisön kotikunta on Marttila ja toiminta-alueena on Marttila, Turku, Loimaa ja Mellilä, joissa järjestetään säännöllisiä jumalanpalveluksia.
Muita toimintamuotoja ovat nuorten ja lasten kerhot sekä kotikokoukset (raamattupiirit ja lauluillat).

Lue lisää

Karstulan itsenäinen evankelisluterilainen seurakunta

Seurakuntamme on evankelisluterilainen vaihtoehto Karstulan alueen kristityille, jotka tunnustavat Raamatun auktoriteetin ja haluavat vapaan, itsenäisen seurakuntayhteyden. Yhteisön kotikunta on Karstula ja toiminta-alueena on Karstula, Kyyjärvi ja Jyväskylä, joissa järjestetään säännöllisiä jumalanpalveluksia. Muita toimintamuotoja ovat nuorten ja lasten kerhot sekä kotikokoukset (raamattupiirit ja lauluillat).

Lue lisää

Helsingin itsenäinen evankelisluterilainen seurakunta

Seurakuntamme on evankelisluterilainen vaihtoehto pääkaupunkiseudun kristityille, jotka tunnustavat Raamatun auktoriteetin ja haluavat vapaan, itsenäisen seurakuntayhteyden. Yhteisön kotikunta on Helsinki ja toiminta-alueena on pääkaupunkiseutu erityisesti Helsinki ja Järvenpää, joissa järjestetään säännöllisiä jumalanpalveluksia. Muita toimintamuotoja ovat nuorten ja lasten kerhot sekä kotikokoukset (raamattupiirit ja lauluillat). Tervetuloa tilaisuuksiimme, jotka ovat avoimia kaikille.

Lue lisää

Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen. Käyttäjistä ei kerätä henkilökohtaista tai tunnistettavaa tietoa. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeet.

Lue Lisää